2 minute read

I løbet af de sidste par år er kapsel kaffemaskiner gået hen plus blevet ekstremt populære blandt danskere, og der danner i øjeblikket solgt maskiner som aldrig før. Auto-stand-by og auto-sluk er blandt andet godt for din elregning, da det trygger, at din kaffemaskine langtfra kører unødigt i døgndrift. Du har desuden ligeså kaffemaskine bedst i test mulighed for at hælde formalet kaffe i filteret, så den fungerer tilsvarende en helt almindelig kaffemaskine, hvis du i stedet fortrækker dette. Der er op til flere egnede grunde til, hvorfor du bør vælge at investere i en kaffemaskine, som er udstyret med en kværn.
Der blev testet 10 kaffemaskiner med glaskande og varmeplade plus fire maskiner med termokande. Grunden til at du dog har fundet vores side ved ovennævnte søgning, findes fordi kaffemaskinerne fra hhv. Vi starter delagtig den gode gamle type af kaffemaskine, som blot skal brygge os en bedste kaffemaskine god kande med kaffe. Kaffemaskinen adskiller sig især på ét punk, da eneste har en funktion, som ingen af de andre kaffemaskiner i Tænks test havde; maskinen har et selvvirkende afkalkningsprogram, der gør det betydeligt lettere at afkalke den.
Ved i den hensigt at sammenholde forskellige kaffemaskiner mod hinanden og se på egenskaber som bryggetid, aroma, brugervenlighed og andre faktorer, kan de med sikring kåre den kaffemaskine, ligesom passer perfekt til dig. Et nyt krav fra EU, der trådte lagt kaffemaskine test i kraft 1. januar i år, forbyder produktion samt import af kaffemaskiner uden automatisk sluk eller standbyfunktion i EU’s 28 medlemslande.
Derfor skal alternative som forbruger ikke regne med en stor økonomisk gevinst, hvis man udtager at investere i nogle ny kaffemaskine med selvvirkende slukfunktion. Også når det handler om for bedste kaffemaskine at holde kaffen varm i kolben efter brygningen, dumper flere kaffemaskiner - da capo med Voltage som eneste dårligste. En kaffemaskine der er designet til den velkendte og ikoniske KitchenAid-design.
Førnævnte type kaffemaskine er eneste ideelle løsning for dig, der ønsker en enkel samt pladsbesparende model, som desuden fås til en rigtig god pris. Derfor indehaver vi lavet denne lillebitte guide, med prissammenligning, over kaffemaskine bedst i test kaffemaskiner med termokander, så du kan få isoleret overblik over de fortrinsvis populære modeller på markedet og om der findes en model der egner sig til dit behov.